Infralution Support Forum Index Infralution Support
Support groups for Infralution products
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The Command

 
Post new topic   Reply to topic    Infralution Support Forum Index -> .NET Encryptor Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GuyClaytex



Joined: 16 Jan 2015
Posts: 1

PostPosted: Fri Jan 16, 2015 2:22 pm    Post subject: The Command Reply with quote

Quote:
The command "NetEncryptor "C:\FileLocation.exe" /outdir:"C:\Directory" /strongnamefile:"C:\AnotherFile.pfx" /strongnamepassword:alphanumericpassword10239
NetEncryptor "C:\LibraryFile.dll" /outdir:"C:\Directory" /strongnamefile:"C:\AnotherFile.pfx" /strongnamepassword:alphanumericpassword10239
NetEncryptor "C:\AnotherLibrary.dll" /outdir:"C:\Directory" /strongnamefile:"C:\AnotherFile.pfx" /strongnamepassword:alphanumericpassword10239
NetEncryptor "C:\YetAnotherLibrary.dll" /outdir:"C:\Directory" /strongnamefile:"C:\AnotherFile.pfx" /strongnamepassword:alphanumericpassword10239
" exited with code 9009. Bootstrap


I'm getting this error message when I try to build a solution. Can you help me as to what code 9009 means, and how I can rectify the issue?

I'm working in Visual Studio 2013, with a solution built aimed at .Net 4.5, if that helps.
Back to top
View user's profile Send private message
Infralution



Joined: 28 Feb 2005
Posts: 4920

PostPosted: Fri Jan 16, 2015 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

9009 is not an error code that .NET Encryptor returns. It only returns 0 (for success) or 1 (for an error). So I think the error may be coming from another something else. Xcopy does return this error code (see http://stackoverflow.com/questions/1988668/why-does-xcopy-exit-with-code-9009-in-visual-studio-post-build-step) so I would check if you are using xcopy anywhere in a build event

If you still can't find the source I would try simplifying your build event command by first removing it all together (and check the build works) then add the commands to encrypt each assembly one at a time.
_________________
Infralution Support
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Infralution Support Forum Index -> .NET Encryptor Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group