Infralution Support Forum Index Infralution Support
Support groups for Infralution products
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

System.Security.Cryptography.CryptographicException

 
Post new topic   Reply to topic    Infralution Support Forum Index -> Licensing Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
santosh



Joined: 10 Jan 2019
Posts: 22

PostPosted: Thu Feb 07, 2019 5:09 am    Post subject: System.Security.Cryptography.CryptographicException Reply with quote

I am doing a local test of WinForms control licensing and I have run into an issue where the License Tracker is unable to update the remote server (I am running a local authentication service) after I added a few products and their variants. I get the popup "Authentication Server Error" with an exception "System.Security.Cryptography.CryptographicException: Bad Data.". I tried restarting both the authentication service and the tracker but I am still getting the same error.


The authentication server console window shows the following two lines:

Code:
Request started: "POST" http://localhost:2142/AuthenticationService.asmx
Request ended: http://localhost:2142/AuthenticationService.asmx with HTTP status 500.0


Error Popup:
Back to top
View user's profile Send private message
Infralution



Joined: 28 Feb 2005
Posts: 4927

PostPosted: Sat Feb 09, 2019 12:21 am    Post subject: Reply with quote

Try uploading and running the Install.aspx page on the Authentication web site and select the option to Reset the configuration Key. This is the key that is used to secure communications between license tracker and the server. Resetting it tells the authentication server to accept a new key next time it receives a Configure request from License Tracker.
_________________
Infralution Support
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
santosh



Joined: 10 Jan 2019
Posts: 22

PostPosted: Sat Feb 09, 2019 1:49 am    Post subject: Reply with quote

I reinstalled ILS and the error went away. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Infralution Support Forum Index -> Licensing Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group